vineri, 18 mai 2007

cea mai inimoasa redactie!!!

concurs! hai sa castigam un titlu onorabil! vreti? cum sa nu?! ce e de facut? simplu - donam sange! cu cat se strange mai multa lume, cu atat salvam mai multe vieti! in plus, mancam napolitane gratis! si castigam titlul de "cea mai inimoasa redactie"! suna bine, nu? asadar, de luni, 21 mai, incepe campania. daca sunt mai bine de 20 de oameni, vine o asistenta aici si ne inteapa! (DEJA SOCIALUL E PE LISTA - ne stiti doar ca suntem inimosi) asteptam inscrieri! lista e la vlad petreanu!
ionela si vali

7 comentarii:

social spunea...

sa le aratm celor din alte redactii ca suntem cei mai tari!

maria spunea...

eu m-am trecut pe lista sa stiti. si nu sunt de la social, da?

Adriana spunea...

M-as baga, dar nu ma lasa multiplele leucocite :( Da' ma primit cu un banner? Macar sa va fac galerie, daca altfel nu pot contribui! Sau, mai bine, scriu pe blog! Hai s-o punem de-o campanie!

social spunea...

bravo maria! stiam noi ca si tu esti inimoasa!!!

OANA DESPA spunea...

eu ma bag, dar nu cred ca ma primesc astia sa donez, ca nu am greutatea suficienta. Chiar cate kile trebuie sa ai ca sa donezi sange

Nelu spunea...

acum ma duc sa ma inscriu si eu pe lista ca si astia de la meteo sunt inimosi :P

Anonim spunea...

daca ar trebui sa ma gandesc la un lucru care m-a deranjat foarte tare,as spune ca societatea in care traim nu mai respecta nici o valoare,oamenii nu mai sunt respectati iar ziaristii sunt tratati mai rau ca niste caini.de ce?
ce ar trebui sa facem ca noi oamenii de rand sau presa care ar trebui sa fie libera in adevaratul sens al cuvantului,sa nu mai sufere de toate nimicurile pe care le spune un om care se considera presedinte al Romaniei.Oare, acest om care nu e mai prejos decat gigi becali poate fiiiii numit presedinte