sâmbătă, 19 mai 2007

Rezultatele sondajelor de la iesirea de la urne- maine e Duminica Orbului

78% dintre romanii care au participat la Referendumul de astazi au votat impotriva demiterii lui Traian Basescu spune sondajul realizat la ieşirea de la urne de CURS pentru Antena 3 si TVR. 22% dintre români au votat împotriva revenirii lui Băsescu la Palatul Cotroceni.
Potrivit sondajului realizat de INSOMAR si Metro Media Transilvania la solicitarea Realitatea TV, 75% dintre participanţii la vot au fost împotriva demiterii presedintelui Basescu iar 25% pentru.
Mai merita sa spui ceva? Mai poti sa spui ceva?
Aaaa. Se pare ca la vot au participat putini romani. Dar asta nu conteaza. Cei care nu s-au deplasat astazi pana la sectia de votare nu intra in calcul. inseamna ca nu ii intereseaza (cu exceptia celor care din motive obiective nu au votat).
Eram sigur ca romanii vor vota impotriva demiterii. Nu credeam insa ca in numar atat de mare. Sunt curios ce va urma. Ce o sa faca Basescu. ce se va intampla cu guvernul Tariceanu. Care va fi relatia dintre Basescu si parlament. O sa vedem. oricum o sa urmeze o perioada... ciudata.
Maine este 20 mai Duminica Orbului. Sunt 17 ani de la primele alegeri libere. 17 ani de la aegerile din 1990 cand Ion Iliescu a fost ales presedinte al Romaniei pentru un mandat de doi ani. Romanii au votat atunci, in numar mare pro Iliescu. Si in anii urmatori s-a tot spus ca Iliescu a castigat pentru ca alegerile au avut loc in Duminica Orbului- asa era trecuta ziua de 20 mai in calendarul bisericesc in acel an. Maine este Duminica Orbului. Din nou. Dar stiti ca ziua bisericeasca incepe seara si se termina a doua zi seara. Deci deja, in seara asta este Duminica Orbului.
Cristi, administratorul de bloc

Niciun comentariu: