sâmbătă, 19 mai 2007

BLOGARITUL- SPORT NATIONAL

Teoretic blogul mi se pare o prostie. Ii face pe oameni sa vorbeasca mai putin, uitandu-se ochi in ochi... Practic am vazut astazi ca e o descoperire revolutionara. Ce nu poate fi spus fata in fata, se spune pe blog...informatia circula cu viteza luminii (a propos de povestea cu Andreea Pana si presedintele). Asadar, blogul e o smecherie pe care n-o sustin, dar pe care am inceput sa o apreciez!

Si fie vorba intre noi, de cand cu blogul, oamenii de la social par a fi mult mai... sociabili unii cu altii. Deh, au macar un subiect comun de discutie!

Asa ca m-am decis! Nu mai dau sectia in judecata pentru ca n-am fost consultata cand s-a luat decizia infiintarii blogului. Va subminez din interior!

Ioana Raduca

9 comentarii:

Anonim spunea...

nu o cheama luiza?sunt director la firma de publicitate

cristian.petru spunea...

@ Mandica
Iti raspund aici pentru ca tu tot aici ai scris.
Vreau sa te contrazic. Nu cred ca blogul ii face pe oameni sa vorbeasca mai putin privindu-se ochi in ochi. Nu are nicio legatura. Daca folosesti blogul doar pe post de messenger se poate ajunge la asta. Dar blogul NU inseamna messenger. Daca eu vreau sa iti spun ceva tie, iti spun tie. nu scriu pe blog ca sa vada toata lumea. pe blog scriem DOAR ce poate fi de interes si pentru altcineva.

Cat desprefaptul ca oamenii de la social au devenit mai sociabili cum spui tu, vreau sa te contrazic. Eram si inainte.
Cristi

OANA DESPA spunea...

@ anonim: Nu e frumos sa fii anonim cu functie.

@mandica: 1. nu sunt eu mai sociabila de cand cu blogul?
2. daca vrei sa-i dai in judecata, totusi, sa ma anuntzi.

Anonim spunea...

e frumoasa!imi place de ea

Anonim spunea...

vreau sa vb cu ea

Unknown spunea...

spune cine esti si poate o sa vobesti. pana atunci las-o mai moale cu anonimele

Anonim spunea...

luiza o sa ai parte numai de lucruri frumoase.tew iubesc

Anonim spunea...

luiza esti cea mai tare,imi place mult de tine.te iubi

freya spunea...

am observat si eu ca acest sport "domestic" numit blogarit a devnit din ce in ce mai trandy! Unii o fac pt a se descarca, altii pt a face schimb de impresii, altii pt a gasi o alternativa la Ymess! si altii pt a face declaratii anonime!! eu cred ca sunt baietii de la IT in spatele anonimatului :))) Eu nu imi fac blog, prefer sa ies la cafea sau la un pahar de vin pt schimb de impresii... si asta pt ca acum AM TIMP!!!! :)))